Duonos kepimas

Duona kepama su natūraliu raugu, nenaudojant mielių, taip kaip kepdavo mūsų senoliai. Duonos kepimo procesas ilgas ir sudėtingas – mediniame duonkubilyje užplikomi miltai, sudedamas natūralus raugas ir duona rauginama, sudėjus likusius miltus, tešla kildinama. Tada rankomis formuojami duonos kepaliukai, po kuriais dedami ajerai. Pakilusi duona su liže pašaunama į krosnį.

b_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2199.jpgb_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2232.jpgb_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2233.jpgb_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2236.jpgb_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2242.jpgb_450_250_16777215_00_images_fotkes_100_2208.jpg